„Devyniasdešimtųjų vaikai tampa tėvais“: 90+ atsiliepimų + Pterodaktilio krautuvė

Knygos kūrimas, leidyba ir jos tolesnio gyvenimo stebėjimas yra labai įdomi patirtis. Pripažinsiu, ne visada lengva, nes knyga atgręžia į save prožektorių šviesą, prie ko visai nesu pratusi, ir išmoko labai didelio atvirumo. Išmoko priimti tiek gerus atsiliepimus, tiek motyvuotą ar nelabai kritiką. Bet kokiu atveju esu labai dėkinga visiems skaitantiems, atsiliepiantiems, komentuojantiems ir mokantiems susigyventi su įvairiomis reakcijomis ir skirtingais perskaitymais. Taip pat ačiū visiems, balsavusiems 15min.lt metų knygos rinkimuose ir „Devyniasdešimtųjų vaikams“ padėjusiems patekti į geriausių negrožinių knygų trejetuką.

O čia galite rasti pildomą atsiliepimų ir pokalbių apie knygą sąrašą iš įvairių tinklaraščių, naujienų portalų, žurnalų, laikraščių, radijo laidų ar tinklalaidžių (podcast’ų):

Svarbu! Knygą „Devyniasdešimtųjų vaikai tampa tėvais“ dabar galite įsigyti tiesiai iš autorės, su autografu ir/ar palinkėjimu. Knygas siunčiu paštomatu Lietuvoje ir paštu – visame pasaulyje. Mano fb krautuvėje taip pat galite įsigyti Ūlos Šveikauskaitės iliustracijų atspaudų (print’ų) bei mano tėčio Rimanto Urbono novelių ir poezijos rinktinę „Žiogai žolėje/Abipus pilnaties“ (apverčiamasis leidimas – dvi knygos „vienoje“), taip pat iliustruotą Ūlos Šveikauskaitės darbais.

Dovaldės Butėnaitės nuotrauka

Daugiau apie knygą „Devyniasdešimtųjų vaikai tampa tėvais“ skaitykite čia.

Knygos ištrauką skaitykite čia.

Knygos pristatymo interviu su sociologe Milda Pivoriūte skaitykite čia.

Leave a comment